"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2017. május 17., szerda

Nyerd meg a Grela Alexandra által illusztrált Csipkerózsikát!


Grela Alexandra 1974-ben született Lengyelországban. 1999-ben diplomázott a Krakkói Képzőművészeti Akadémia festő szakán. A diploma megszerzése után 2004-ig a Katowice-i Képzőművészeti Gimnáziumban tanított festészetet, majd másfél évig Németországban alkotott és vezetett kurzusokat egy nemzetközi művészeti alapítvány ösztöndíjasaként. 2005-től Magyarországon élt és dolgozott. 2008-tól érettségizett fiataloknak tanított festészetet. 2012-ben DLA fokozatot szerzett festészetből a Krakkói Képzőművészeti Akadémián.

Illusztrálással 2006-ban kezdett el foglalkozni. A Csimota Kiadóval való együttműködést megelőzően független illusztrációival részt vett 2008-ban egy nemzetközi illusztrációs kiállítás sorozaton (Animaliter, Strasbourg), illusztrált verseket, meséket és múzeumi kiadványokat is.

Jelentősebb munkái: A Hétfejű Tündér (Papírszínház) 2014-ben, a Csimota Kiadó Design-könyvek sorozatában megjelent Csipkerózsika 2015-ben jelentek meg. Jelenleg a Csimota Kiadó legújabb Papírszínház-történetét, a Barna hajnalt illusztrálja, amely a Könyvmecénás programban jelenik meg. A mű megjelenését most te is támogathatod május 31-ig! Részletekért kattints ide (magyar oldal) vagy ide (francia oldal).






Ezen a héten induló játékunkon te is megnyerheted az Alexandra által illusztrált gyönyörű Csipkerózsika-történetet Design-könyvsorozatban! Részletekért figyeld a Facebook-oldalunkat!







Képek forrása: Csimota Kiadó, Könyvmecénás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése