"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2017. október 20., péntek

Nyerj Japán-magyar képes szótárt! Játék + programajánló

Nemrég írtam a blogon különleges, japán vonatkozású gyerekkönyvekről és Papírszínházról is. Most a Scolar Kiadóval közös játékunkon meg is lehet nyerni az izgalmas Japán-magyar képes szótárt! A könyv Nagy Diána  MOMÉ-n benyújtott doktori munkája volt, amellyel 2014-ben megnyerte a Magyar Formatervezési Díjat.


A szótár erős színekkel és ikonszerűvé erősített, aranyos képekkel operál, valamint nagy hangsúlyt fektet térbeli elhelyezésükre. A SCOLAR KIADÓnál megjelent könyvben, tematikus oldalpárokon tükröződve ugyanaz a kép ismétlődik, az egyik oldalon japán, a másikon magyar feliratokkal.


A játék részleteit keressétek az Aranynapok Facebook-oldalán rögzített bejegyzésben! Sorsolás október 27-én!

Kiállításmegnyitó és könyvbemutató 

Gyertek el Nagy Diána DLA grafikusművész kiállításmegnyitójára és könyvbemutatójára október 28-án 11 órakor az Óbudai Platán Könyvtárba. A Japán-magyar és Angol-magyar képes szótárakról a szerzővel Kelemen Réka beszélget.

A beszélgetés után a gyerekek papírbábot készíthetnek!
A kiállítás megtekinthető november 25-ig a gyerekkönyvtárban.

Cím: 1031 Budapest, Arató Emil tér 1.
(bejárat a Kadosa utca felől)

A belépés ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése