"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. szeptember 5., hétfő

Nyerd meg Kollár Árpád Milyen madár című könyvét!

Ezen a héten az Olvasás Világnapjához kapcsolódó nyereményért játszhattok! Ezúttal Kollár Árpád Milyen madár című kötetét nyerhetitek meg, ami egy különleges, varázslatos, mókás és egyben gyönyörű könyv! Elnyerte az Év Gyerekkönyve díjat, az Aranyrajzszög-díjat, a Joseph Binder Design Award bronzérmét, és felkerült az IBBY Honour List-re is, amely a világ legjobb gyerekkönyveit gyűjti össze! Hogy mi is az az IBBY, arról itt is olvashattok. A nyereménybe pedig akár itt is bele tudtok lapozni.

A játékban való részvétel feltétele csak annyi, hogy legyetek a Csimota Könyvkiadó és az Aranynapok oldalak követői a Facebook-on, és írjátok meg a Facebook-bejegyzés alá hozzászólásban, hogy milyen madár a kedvencetek! Sorsolás: 09.12-én! A megosztásokat köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése