"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. október 13., csütörtök

Vár a Parti Medve Szentendrén!

Szuper hírek! Szentendrén, éppen az egyik kedvenc éttermemtől pár lépésnyire,  a Városház téren nyitja meg kapuit a Parti Medve könyvesbolt.

Múlt pénteken az Olvasás Éjszakáján nyitottak lámpáskészítéssel és kincskereséssel, szuper gyerekprogramokkal, többek között Papírszínház-meséléssel. A könyvesboltban nemcsak minőségi kortárs gyerekkönyveket, hanem dizájntárgyakat - például Szegedi Katalin medáljait, Schall Eszter és Manka ékszereket, könyvjelzőket - és Papírszínház-meséket is lehet majd kapni, sőt foglalkozások is lesznek: Módfelett Okos Mackó olvasós délután és Módfelett Ihletett Mackó írós délután kisiskolásoknak, Kerekítő foglalkozás piciknek, Papírszínház óvodásoknak és kisiskolásoknak, Medvefióka mondókázás a legkisebbeknek, Tarka Medve kreatív foglalkozás, teadélután nemcsak pedagógusoknak kortárs irodalomról, Pizsiparti és 100xszép én foglalkozások.

Most azonban a hivatalos, ünnepélyes megnyitóra is meghívást kaptam, amit holnap tartanak!


A Cerkabella Kiadó 10. születésnapjára időzített megnyitón, október 14-én este 6-tól lesznek köszöntő beszédek, sőt a Parti Medve képkiállítást is meg lehet nézni, amelyen Paulovkin Boglárka illusztrátor mond laudációt.

7-től állófogadással várnak és közben szupertehetséges magyar gyerekkönyv-illusztrátorokkal - Rofusz Kingával, Szalma Edittel, Takács Marival, Kun Fruzsinával és Szegedi Katával - lehet szebbnél szebb könyveket dedikáltatni. Végül lesz zene és tánc is. Gyertek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése