"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2017. január 31., kedd

Játék a Parti Medve kortárs állatos antológiáért

Szuper híreim vannak! Februárban kijön a medve a barlangjából, mi pedig egy Parti Medvés nyereményjátékkal készülünk nektek, méghozzá a szentendrei Parti Medve könyvesbolttal közösen. 

A játék nyertese egy Parti Medve kortárs állatos antológiával lesz gazdagabb. A könyvet a Cerkabella Kiadó adta ki.

A Parti Medve népes állatsereglete ismeretlen ismerősökből áll. Sok-sok állat mutatkozik be mai magyar írók meséiben és verseiben. Számláljunk tevét, etessünk macska-manót, vagy lessük meg a Görbe Bölények vonulását – a Kurtafarkú Malac takaros házikóján túl, ott, ahol a királlyá tett Medve macskaháton lovagol, ahol a budapesti öreg bálna sakkozik – bármelyik jó lehet.


A kiadvány nagy alakú, színes, albumszerű könyv. Esztétikai minőségére garanciát jelent az öt felkért illusztrátor személye: Szegedi Katalin, Kun Fruzsina, Rofusz Kinga, Szalma Edit és Takács Mari. Ezek a művészek hagyományos technikákkal klasszikus, részletgazdag, gyönyörködtetésre, böngészésre alkalmas, pompás illusztrációkkal látták el a könyvet.

A Parti Medve könyvet megnyerheted, ha játszol Facebook-oldalunkon, kedveled a Parti Medve könyvesbolt és az Aranynapok oldalakat és megírod a Parti Medve könyv borítóját ábrázoló kép alá, melyik a kedvenc állatod! A nyereményt a Parti Medve könyvesboltban lehet majd átvenni, a sorsolás pedig február 8-án lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése