"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. június 1., szerda

Kortárs skandináv irodalmi csomagokat nyerhetsz

Nyerd meg az Aranynapok blog, a Skandináv Ház / Scandinavian House és az Országos Idegennyelvű Könyvtár felajánlását!
Ezen a héten KÉT nyereményből is választhattok!
1. kortárs szépirodalmi művekből összeállított könyvcsomag NORVÉGUL + hűtőmágnes, kitűző, matricák, könyvjelző, Ann Lundin svéd képzőművész budapesti képeslapjaival, ajándék vászontáskával;

2. kortárs skandináv irodalmi művekből összeállított könyvcsomag MAGYARUL + hűtőmágnes, kitűző, matricák, könyvjelző, Ann Lundin svéd képzőművész budapesti képeslapjaival, ajándék vászontáskával! 


Az elsőként kisorsolt nyertes még ráadásként egy éves tagságot is kap az Országos Idegennyelvű Könyvtárba!
A Skandináv Házról itt olvashattok a blogon. Az OIK skandináv könyvespolcáról és szentivánéji programjairól pedig itt.

A játékban való részvétel feltétele csak annyi, hogy legyetek a Skandináv Ház, az OIK és az Aranynapok oldalak követői a Facebook-on, és írjátok meg a FB-poszt alá egy hozzászólásban, melyik csomagot szeretnétek megnyerni: az 1. vagy a 2. számút! Azt is választhatjátok, hogy mindegy, ekkor mindkét csomagra eséllyel indultok a sorsoláson, amely 06.06-án délután lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése