"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. május 2., hétfő

Isteni gofrik és házi szörpök a Pozsonyi úton

Ezen a héten szuperfinom nyereményekért játszhattok, méghozzá a La Delizia Budapest felajánlásaként! Hétfőn pedig nem egy, hanem HÁROM nyertest is sorsolunk!!!

A nyereménycsomagok egy-egy belga waffelt tartalmaznak jeges házi szörppel (a nyereményeket Újlipótvárosban, a Pozsonyi úti La Deliziában tudjátok beváltani, mert itt sütik nektek az isteni gofrikat)! A La Deliziáról nemrég írtam a blogon. A Pozsonyi úti üzlet egy kis ékszerdoboz, a megszokott La Delizia stílusban berendezve. A galérián bárszékeken és magasított asztaloknál kávézhattok és ropogtathatjátok hozzá az isteni kekszeket. Vasárnap is várnak benneteket, így ha az ebédhez nincs kedvetek sütni, akkor csak szaladjatok el hozzájuk pár szelet tortáért vagy kézműves kekszért, szörpért és lekvárért!

A sorsoláson való részvételhez mindössze annyit kérünk, hogy kedveljétek a La Delizia Budapest és az Aranynapok oldalakat a Facebook-on és hozzászólásban írjátok meg, milyen ízű gofrit ennétek meg legszívesebben! 




Sorsolás: 05.09.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése