"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. május 12., csütörtök

Új helyre költözött a Monkie - Minőségi, dizájn gyerekholmik a Kanizsai utcában

A dizájn gyerekholmikat forgalmazó MONKIE nagyobb és szebb üzletbe költözött, a Kanizsai utca elejére, a játszótér mellé. Benéztünk az új üzletbe...

Két gyerek - egy bölcsődés és egy kisiskolás lány - anyukájaként nagyra értékelem a jó minőségű és letisztult formavilágú baba- és gyerekholmikat, amik nemcsak praktikusak, hanem biztonságosak és tartósak is, ráadásul több gyereket is kiszolgálnak, és jelentősen megkönnyítik az életünket.

Utazáshoz, bölcsibe, oviba
A Monkie nemzetközi kínálatából a kedvenceim közé tartoznak a szuperpraktikus és vidám Skip Hop gyerekholmik: az állatmintás tányérok és a kis hátizsákok.  Bölcsődébe, óvodába, kiránduláshoz, utazáshoz a legjobbak a tündéri hátizsákok, amiben a picik magukkal vihetik a legfontosabb tárgyaikat, állatkájukat, uzsonnájukat, és eközben fejlődik a felelősségérzetük, önállóságuk is.





Az üzlet legnépszerűbb termékei közé tartoznak - nem véletlenül - az állatos kulacsok és rágcsatartók is, amikből nem csöpög ki az innivaló és nem potyog ki a kölesgolyó vagy a keksz sem.


Esőben és a kertben is
Az állatfigurák a szabadban, utazáskor, kiránduláskor praktikus és cuki bélelt esőkabátokon és esernyőkön is megjelennek. 



A kis kertészeknek vehetünk Yeominis gyerekszerszámokat, az óvodás, iskolás korosztálynak pedig jó néhány szuper logikai és társasjátékot, kártyát  (Smart Games, Hasbro, Piatnik, ThinkFun) szerezhetünk be a Monkie-ban.

Kibővült választék, játéksarok
Újdonság a BIGJIGS kreatív fajátékok óriási választéka, kapható minden a fejlesztő játékoktól a fából készült élelmiszereken át a babaházig és a favonatkészletig, amelyek kompatibilisek az IKEA/Tesco/Brio-vonatszettekkel is. Az üzlet gyereksarkában egy óriási terepasztalon a nagyobbacska gyerekek ki is próbálhatják őket, amíg a szülők válogatnak a bájos kis ruhák és játékok között.


Mindent a babának
A csúcsminőségű és  tündéri babaruhák mellett a gyerekszoba-dekorációkat, valamint a babagondozás, fürdetés, altatás, séta kellékeit is beszerezhetjük itt: válogathatunk pihepuha babatakarók, hálózsákok és tündéri falmatricák közül, de játszószőnyegeket, pelenkázótáskákat és úti takarókat is vehetünk a boltban.




Fürdéskor is biztonságban
Moby, a bálna nemcsak mókássá teszi a fürdést, de megvédi a kicsiket a csappal kapcsolatos véletlen balesetektől is. Tudom, hogy mi is felnőttük enélkül, és törölközőt is lehet a csapra tekerni fürdésnél, de ez kétségtelenül dizájnosabb és viccesebb is...


Dán dizájn gyerekholmik
A skandináv dizájn szerelmeseinek tetszeni fognak a dán tervezésű Franck&Fischer termékek (majmok, játékok és párnák), amelyek természetes, organikus anyagokból készülnek.







Válogatás magyar és külföldi tervezőktől
A Monkie kínálatában az a legjobb, hogy gondosan összeválogatják a legjobb, legpraktikusabb és garantáltan biztonságos termékeket a világ szinte minden tájáról. A skandináv és az amerikai tervezésű babaholmik mellett természetesen a magyar dizájnerek termékei is szerepelnek a kínálatban: Eperfa fajátékok (kedvencem a Balaton-felvidéki falvak építőjáték és a Balatoni égbolt hálózsák), Miaszösz játékok, Krisko Design párnák, CUCC papírzsákok, Pukiboo kiscipők is kaphatók a boltban.



A dolgozó mamának
Én bevallom, sokáig felesleges dolognak tartottam a pelenkázótáskát, de aztán rájöttem, hogy út közben egy praktikus, gyorsan áttekintető és ráadásul gyönyörű táskánál kevés hasznosabb dolog van egy anya életében, aki ráadásul dolgozik is. Szóval kell egy szuper táska, amiben a pénztárcát, a telefont, napszemüveget, a tartalék ruhát, törlőkendőt, takarót, cumit vagy éppen az azonnal szükséges alvóállatot egy pillantás alatt meg lehet találni. Mert a jól szervezettség fél siker...



Ha most várnék babát, biztosan beszereznék egy halkan csilingelő Babybell Proud Mama nyakláncot is... bár azt hiszem, hogy így sem tudok neki ellenállni.



És most jöjjenek a meglepetések: 

1. Ezen a héten az üzletben 20% kedvezményt kaptok a Skip Hop csúcsminőségű babatermékeire, a Bigjigs és a Gondevők játékokra pedig 10% engedmény jár minden vásárlónak, aki ellátogat a Kanizsai utcába.

2. Nyitóbuli május 14-én, szombaton!  Ajándék lufikkal, finomságokkal, további meglepetésekkel várnak benneteket!

3. Hamarosan közös nyereményjátékot is hirdetünk a Monkie üzlettel, figyeljétek a blog FB-oldalát!


Elérhetőségek:
Monkie üzlet: Budapest Kanizsai utca 1.

Képek forrása: a Monkie weboldala és a Facebook-oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése