"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. május 23., hétfő

Spanyol falatok a Ménesi úton

És még mindig tart a blogszületésnapi játékunk! Ezen a héten egy szuper tapasbárba és nem mellesleg csúcskávézóba nyerhetsz meghívást, méghozzá egy két főre szóló tapas és kávé/tea kombót! A La nube a szívünk csücske a Móricz Zsigmond körtérnél (Ménesi út), írtam is róla ősszel a blogon.
Kóstoljátok meg a serrano sonkát, a skorpióhal-pástétomot, a salmorejo levest, a grillezett kecskesajtot vagy az iberico válogatást!


 


Ha jóllaktatok, kukkantsatok be a dizájnsarokba, vásároljatok vicces papírárukat, ékszereket, küldjetek képeslapot a jövőbe, és ne felejtsétek el támogassátni Timiék űrhajó-projektjét ;)

A játékban való részvétel feltétele csak annyi, hogy legyetek a La nube és az Aranynapok oldalak követői a Facebook-on, és írjátok meg hozzászólásban, mit jelent a tapas, és az étlapról melyiket szeretnétek megkóstolni! A teljes választékot itt találjátok. Sorsolás: 05.30. hétfőn! A nyereményt a La nube kávézóban lehet majd elfogyasztani. A megosztásokat köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése